DUBNOVÉ PŘEDOBJEDNÁVKY BUDU ROZESÍLAT MEZI 6-8 TÝDNY OD OBJEDNÁNÍ.

Jak se hosteska transformovala na zakladatelku ekologické značky

 

Odkud čerpám inspiraci? 📒 aneb jak se hosteska transformovala na zakladatelku ekologické značky

 

Chtěla jsem se tady rozepsat, co všechno a kdy studuji, kde se nachytřuji i co ráda sleduji... 

Ale pak mi přišlo jako jediná skutečná odpověď – ŽIVOT. Ten mi dal mé celé know-how, inspiraci, lásku ke své práci, ale i potřebné lekce. 

A co jsem tedy dělala před založením vlastní značky? 

Začínala jsem jako hosteska, pokračovala přes projekťačku až po managerku wellness centra a má cesta byla stále plná výzev, co jsem si vyzkoušela i v menší reklamní agentuře. Pomáhala jsem na dobročinných projektech, primárně spojených s dětskou onkologií. 🧡 Zároveň jsem ale vždy měla dostatek času pro sebe, takže jsem nikdy nebyla plně zaměstnaná a čas jsem měla vždy ve svých rukou.

Ve skutečnosti dodnes neodhadnu ani čistou mzdu z hrubé výplaty. 🙂 Už ve dvaceti jsem organizovala konference, teambuildingy, později nadnárodní konference, reklamní kampaně... a zkusila jsem si i svatby. Podnikání mne provází celým mým životem a jen díky tomu jsem jaká jsem. Procestovala jsem kus světa, objevila mnoho chutí i vůní a viděla různé kultury. A to vše byla škola k nezaplacení. Kéž budou mít moje děti v životě stejné možnosti a štěstí na svobodu bytí. 

Na mateřské “dovolené” (jako pardon, ale to slovo dovolená mě vždycky vytočí…) jsem si k tomu všemu založila vlastní vytouženou ekologickou značku Baleno s látkou. Produkce je můj život a z mých klientů se často stali přátelé. A mít vlastní značku a dvě pidi děti, chce už slušné organizační schopnosti. 💪

Baleno s látkou jako cesta pro všechny

Proto také Baleno s látkou je mířené nejen na B2C ale i B2B – firmy si mohou nakoupit ve větším objemu sáčky na láhve s přesahem a nechat si je obrandovat vlastním logem. Také vyrábím věci přímo na zakázku, jako např. Gynvaky – rolovací sáčky na intimní hygienu. 

Takže, pokud ještě neznáte moje výrobky, podívejte se na e-shop. A pokud chcete ve firmě jít ekologičtější cestou, napište mi a určitě něco vymyslíme. Jednorázovým papírovým taškám už odzvonilo. 🫶

 

Krásný den všem!

S láskou i látkou, Renata