~~~~~ KVĚTNOVÉ PŘEDOBJEDNÁVKY PRÁVĚ PROBÍHAJÍ! JEN DO 25. 5. ~~~~~

Ochrana osobních údajů

Jsme společnost Rebrix s.r.o.

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.balenoslatkou.cz.

Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje. Při jejich zpracování vždy dodržujeme pravidla stanovená nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”).

  1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ
  2. Správcem osobních údajů je Rebrix s.r.o., IČO: 06106650, DIČ: CZ06106650, se sídlem Nám. Jiřího z Lobkovic 2195/1, 130 00 Praha 3, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. C 275212 (dále jen: „správce“).
  3. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Nám. Jiřího z Lobkovic 2195/1, 130 00 Praha 3

e-mail: renata@balenoslatkou.cz

telefon: +420 602 681 310.

  1. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno, adresa, telefon, e-mail.

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží a služeb.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování z důvodu jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše osobní údaje budeme zpracovávat nejdéle 1 rok od naší poslední komunikace.

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně kontaktní údaje: jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail.

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování z důvodu plnění smlouvy uzavřené s vámi a o zpracování z důvodu plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu poskytování naší služby a poté 5 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

  1. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a neřeknete nám při nákupu jinak, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku novinek ohledně našich produktů.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o náš oprávněný zájem - přímý marketing ve vztahu ke stávajícím klientům.

Co dělat, když už nechcete naše naše novinky dostávat?

Proti zpracování vašich osobních údajů za účelem marketingové komunikace můžete kdykoli podat námitku, a to na kontaktních údajích uvedených výše. V takovém případě vám obratem přestaneme naše novinky zasílat.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

5 let od vašeho posledního nákupu, pokud nepodáte proti zpracování námitku dříve. 

 

III. KDO SE K ÚDAJŮM DOSTANE?

Vaše osobní údaje zůstanou u nás. Pracují pro nás však některé společnosti nebo jiné osoby, které se k údajům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČO: 289 35 675, zapsaná u Městského soudu v Praze pod sp. zn. B 25395)
  • společnosti podílející se na expedici zboží, jako je GLS, PPL, Zásilkovna, Balíkovna
  • společnosti podílející se na zpracování plateb.

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

IV. POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele na našich webových stránkách. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené vaší osobě a vašim zájmům.

 

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat a jsme oprávněni je zpracovávat i bez vašeho souhlasu.
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

 

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaných cookies na webových stránkách.

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas se zpracováním analytických/statistických a reklamních cookies nám můžete dát prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

Microsoft Edge - https://docs.microsoft.com/cs-cz/sccm/compliance/deploy-use/browser-profiles

 

V. VAŠE PRÁVA V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu můžete vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s údaji nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1. 9. 2022.