~~~~~ DUBNOVÉ PŘEDOBJEDNÁVKY BUDU ROZESÍLAT MEZI 6-8 TÝDNY OD OBJEDNÁNÍ ~~~~~

Jak zabalit na dovolenou a nezbláznit se z toho

Jak zabalit na dovolenou a nezbláznit se z toho? 😵‍💫

Dnes se s vámi chci podělit o jiné dobrodružství a to dobrodružství zvané “balení na dovolenou”. Pokud jste také vyprskly smíchy, jste tady správně. Ano, je to velká zábava a šílenost v jednom. Kor s malými dětmi, které je potřeba také obstarat a kteří rádi „pomáhají“. Manžel se většinou „uklidí“ nějak dál, do bezpečí.

Než si my ženy a primárně maminky můžeme užívat zasloužené volno, pláže, hory, opalovačku nebo cokoliv, co si pod pojmem dovolená umíte představit, čeká nás šílená jízda příprav, stresu a hlavně balení!

Pár triků, jak zabalit na dovolenou ve větší lehkosti: 

  1. Sepište si seznam věcíVím, seznamy jsou pruda. Ale ony vážně fungují. Nebo si to srovnejte třeba alespoň v hlavě. Napište si věci, které opravdu na dovolenou zabalit potřebujete. A myslím tím opravdu - ŽIVOTNĚ. Brýle, kontaktní čočky, menstruační kalhotky, doklady, klíče, pojištění, vodu na čočky, léky, epipen, speciální kosmetiku a speciální výživu. Prostě vše, co opravdu potřebujete a jen tak to na místě obratem neseženete. Vše ostatní se dá určitě sehnat nebo něčím nahradit.
  2. Pak to můžou být další nutné věci jako nabíječka na mobil, foťák, plavky a šaty, co vám fakt sednou, oblíbený plyšák či dečka pro dítě. Určitě máte něco, co kdyby chybělo, svět se nebortí, ale bude to na dovolené 100x snadnější.
  3. Teď si představte, že se oblékáte a sepište si seznam toho, co na sebe. Představte si u toho různé situace a části dne na dovolené a od toho se odpíchněte. Pohrajte si s ročním obdobím a možným i nemožným počasím. Nezapomeňte na bundy a boty.
  4. Teď už vydechněte a připište si, co by se vám ještě na dovolené mohlo hodit. Možná třeba pěkná knížka s modlitbou chvilku na přečtení alespoň několik stránek? Moje knížka se mnou jezdí všude, jako skvělý, tichý a těžký společník. Většinou samozřejmě neotevřená.

Postupně si dělejte na jednom místě hromádky podle seznamu – dokupte, vyperte, vyštrachejte zapadlé ve skříni. Držte to na očích, ideálně dostatečně vysoko od dětí a kontrolujte podle seznamu. Já to často dávám rovnou do nějaké tašky, aby to děti skutečně nelákalo. Nakonec vše už jen pohodlně zabalte do mých sáčků a naskládejte do tašky nebo kufru. A vezměte si ještě několik sáčků navíc a máte hotovo. No a co se nevejde, to schramstne Velrybí taška!

Nakonec těsně před odjezdem zkontrolujte důkladně vše z bodu 1 a zbytek prolétněte. Vše ostatní se dá totiž už většinou na místě sehnat a dokoupit. Věřte mi a věřte sobě! 🧡

Moje cestovní sáčky „must have“

Jo, tohle říká každý, ale já je vytvořila právě v čase, kdy jsem bojovala s úklidem, tříděním a hlavně balením na dovolenou. Skutečně jsem se stresovala. Dvě pidi děti a miliarda lítání kolem nich a domácnosti a spánku minimum. Záchrana bylo snad jen kafe od Elišky z @dveduse... A co teprve to vybalování a třídění prádla, špinavých a čistých věcí. Nakonec to všechno skončilo v jedné hromadě a i na tu hromadu jsem to dávala týden! Takže… díky třídění věcí do jednotlivých sáčků a pytlíků to budete mít vyřešené jedna dvě a po dovolené jen fakt easy hodíte špinavé věci do prádla a ještě budete mít vytříděno. A jestli vám zůstalo něco čisté, šup s tím pohodlně do skříně. Už nemusíte týden překračovat tašku v ložnici, pže na tu vaší se čas udělá prostě.. někdy.

Zabalte to do velrybí nebo nekonečné tašky

….a máte klid. A teď se chci opravdu pochlubit. A proč ne, zkuste to někdy, bude se vám to určitě líbit. A o čem mluvím? Vymyslela jsem skvělou Velrybí tašku a taky skvělou Nekonečnou tašku. Pojmou opravdu hodně věcí a povýší balení na skutečně vyšší level a příjemný zážitek. ⛱⛱

VELRYBÍ TAŠKA

Skvělá obří taška je ideální na nákupy a rodinné výlety nebo třeba do letadla. Je vyrobená z pevného ale příjemného kanvasu, hodí se k elegantnímu i sportovnímu outfitu, tak věřím, že si najde zalíbení u každé z vás. Není nic snadnějšího, než ji čapnout, rychle do ní namrskat co je potřeba, čapnout děti a vyrazit třeba do parku. Já ji miluju do auta na takovýto – heště holiny, bundy, panenky.. a další nečekané must have věci mých dětí a věci, které stejně chci mít někde po ruce.

Taška má dvě ucha v různých barvách a můžete si k ní zvolit jedno extra velké ucho, se stahovací přeskou na nastavení velikosti. Díky tomu se s ní snadno manipuluje a pohodlně přenáší. Nebudou vás z ní bolet ani ruce ani ramena, pokud ji teda unesete. Úctyhodný rozměr 92 x 44 cm nezaskočí ani větší neplánovaný nákup. 😊🙃

NEKONEČNÁ TAŠKA

Nekonečná taška je takový můj miláček záchranář na každodenní radosti i starosti. Úžasná na kočárek i do auta. Krásná, elegantní, praktická a jak jinak – ekologická. Snadno se skládá a pohodlně vypere. Vejde se i do maličké kabelky a můžete ji vytáhnout až když je potřeba. I když je sama o sobě velmi lehounká, tak toho unese hodně. Dokonce i 15kg živé váhy našeho Alberta. Určitě si ji hýčkejte a mějte ji sebou po ruce kdykoliv vyrazíte ven. Věřím, že si ji zamilujete stejně, jako já. 💪

Takže, pokud jste dočetli až sem, jste fakt dobří a já vám za to ze srdce děkuji. 

A na cestách přeju hodně ujetých kilometrů a co nejméně stresu před i po. 

Přeji samé šťastné návraty domů. 

S láskou, Renata